Адв. Полина Терзийка Лектор на Bulgarian Digital Week.

За поредна година се проведе конкурсът “Мениджър на годината“ организиран от сп. Мениджър.

Тазгодишната официална церемония по награждаване на конкурса Mениджър на годината 2019, на която присъства и Aдвокатско Дружество “Терзийска и Партньори”, се проведе в Софийската Опера и Балет, която от години е домакин на събитието.

За втори път в 12-годишната история на конкурса и в годината, в която за първи съотношението жени-мъже е напълно изравнено във финалната десетка жена печели титлата „Мениджър на годината“. Светла Несторова, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ вдигна кристалната статуетка на победителя от сцената на Софийската опера и балет. Досега титлата е печелена само веднъж от жена – Виолина Маринова, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, стана „Мениджър на годината“ през 2013 г.

Финалистът в три поредни издания на конкурса Ивайло Славов съосновател и изпълнителен директор на „Булпрос Консултинг“ АД получи специалната награда на конкурса „Устойчиво развитие“, присъждана на всеки от участниците, който се класира три последователни пъти в десетката на конкурса.

Той е и фаворитът на зрителския вот в онлайн гласуването на сайта на телевизията – медиен партньор на събитието. Така  Ивайло Славов взе още една награда тази вечер – „Наградата на зрителите на bТV за „Мениджър на годината“, която му бе връчена от Тонислав Попов – Главен финансов директор, член на борда на директорите и Изпълнителен директор на bTV Media Group

„Много съм горда и щастлива с тази награда! Благодаря ви, колеги, надявам се всеки един от нас да е толкова прозрачен, че да виждаме един в друг ценностите, които ни водят към големите общи цел. „,  бяха първите думи на новия Мениджър на годината.

 

„Всички вие, уважаеми участници и финалисти, сте онази част от елита на обществото, която има куража да вярва и да превръща вярата и мечтите си в нашето по-добро утре! “, обобщи от сцената на галеремонията идейният вдъхновител на събитието и издател на сп. „Мениджър”, Васил Мирчев.

ИМАТЕ КОНКРЕТЕН ВЪРПРОС? ПИШЕТЕ НИ.

2 + 2 =